HALPA IHONHOIDON MULLISTAJA

Untitled

Vaihdoin alkuvuoden tienoilla hormonaalista ehkäisyä migreenin takia ja kuten olikin hieman odotettavissa, migreenin paikan ottikin tästä sitten kätevästi akne. Söin e-pillereitä lähemmäs kolme vuotta ja niiden aloitettua mun iho koki (yllätys, yllätys) ihmeparantumisen. Se olikin sitten sen ajan ainoata herkkua, muu ei niinkään ja ymmärrän sen nyt vasta jälkikäteen varsin hyvin. Vaihdoksen myötä myös odotetusti mun keho reagoi tähän aika odotetulla tavalla, eli puskien kaiken epäpuhtauden esiin. Ja voi kuulkaas, osasin odottaa tulevaa, mutta se olikin kaikkea muuta mitä oletin. Mun otsa oli finnien peittämä sekä myös selkä. Selkä, mikä on aina ollut virheetön, olikin nyt täynnä epäpuhtauksia! Koin myös ensimmäistä (ja toivottavasti viimeistä) kertaa, kuinka finnit on oikeasti kipeitä ja kunnon paiseita.

Tällä hetkellä oon saanut mun otsan lähes täysin kuriin ja selkä on hieman vielä vaiheessa, mutta voittamaan päin ollaan. Selän pelastaja on ollut monista purnukoista huolimatta meidän kylppärissä vuosia koskemattomana pysynyt suolasaippua! Siis voitteko kuvitella, alle viiden euron suolasaippua on ollut loistava apu mun ihonhoidossa. Tämän käyttämistä en ole säästellyt, sillä eron huomaa jo muutamassa päivässä. Muutamaa pikkunäppylää lukuun ottamatta jäljellä on enää oikeestaan pelkät arvet.

Untitled

Suolasaippua siis kaikessa yksinkertaisuudessaan hoitaa ihoa luonnollisesti. Suolan pitäisi puhdistaa ja desinfioida ihoa kevyesti samalla ylläpitäen sen kosteustasapainoa, vaikka voisikin luulla toista! Sen mineraalit myös ravitsee ja parantaa ihon hyvinvointia. Tästä suolasaippuasta on kuulemma apua myös mm. atopiaan, psoriin ja kuivaan ihoon, mutta mulla on kokemusta vaan epäpuhtauksista. Nimestä huolimatta kannattaa muistaa, ettei suolasaippua meikkiä poista, tai mitään muutakaan. Tämä on siis enemmänkin ihonhoitoa varten, mitä iho tulee rakastamaan.

Mä käytän suolasaippuaa aina suihkun jälkeen iltaisin kasvojen puhdistuksen jälkeen hieromalla suolaa suoraan ongelma-alueisiin antaen sen lopulta kuivua iholle. Usein annan olla myös yön yli, ainakin selässä. Kasvoissa saatan pitää naamion tavoin 15-30 minuuttia ennen huuhtelua. Tätä siis joka päivä suihkun jälkeen, oon nimittäin huomannut, että säännöllinen käyttäminen on kaiken A & O.

Uskomaton teho, luonnollisuus ja edullinen hinta — kolme kärpästä yhdellä iskulla!

Share:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *