MAANANTAI

Untitled
Tänään on ollut kyllä niin perinteinen maanantai, kirjaimellisesti. Aamulla kello jätti soittamatta eikä tietenkään herättänyt. Jouduin siis puoliksi heränneenä lähteä ajelemaan töihin päin ilman minkäännäköisiä aamutoimia tai ehostamista. Nopeesti vaan ensimmäiset vaatteet päälle mitkä käteen osui, kiireessä toimitettu hampaiden pesu, kone kainaloon ja menoksi! Selvästi siis toimistotyön plussa puolia nämä, kun ei niinkään ole väliä miltä siellä koneen takana näyttää.

Päivä näytti jo lounaan jälkeen muuttavan suuntaansa ihan hyvään suuntaan ja kelpo maanantaihin, mutta sitten töistä pois ajellessa ajoin sitten suoraan tolppaan. Siitä siis kätevästi luultavasti erittäin hehkeä (ja kallis) salaman saattelema kuva maanantai naamasta. Olis kieltämättä ihan mielenkiintoista nähdä tämä otos itsekin. Mä kyllä muistan (ei sillä, että kaahailisin :-D) jokaisen tolpan sijainnin mun työmatkalta, mutta tällä kertaa olikin sitten kunnon hämy pistetty. Bussipysäkille oli nimittäin parkkeerattu paku kera kameran. Kornista, mutta ajattelin mielessäni ennen tätä salaman välähdystä sattuisikohan kyseisen pakun edestä löytyä kenties poliisiauto, mikä olisi tämän menopelin pysäyttänyt, kunnes näin tummennettujen lasien läpi takaboksissa komeilevan kameran – cheers! Tässä on kuitenkin pienen pieni toivon kipinä viellä päällä, koska voin päästä pelkällä huomautuksella. Voi kunpa pääsisin…

Lohtua tähän päivään kuitenkin toi afterworkit salaattitreffien merkeissä ja odotettu ripsihuolto, mutta täytynee kuitenkin sanoa, että onneksi tää päivä on jo ohi. Huomista odotellessa, toivottavasti siitä tulisi hiukan parempi!

Share:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *