ENSILUMI

Tän vuoden ja samalla myös ton karvaisen rääpäleen ihka eka ensilumi satoi täydeltä taivaalta kokonaisen päivän ajan, oi että! Meidän vanhus ei ollut moksiskaan, mutta tää tyyppihän meni aivan sekaisin aamulla mennessään aamupisulle, kun maan peitti totaalisesti kunnon valkoinen lumipeitto, eikä tutusta nurmikosta ollu enää tietoakaan. Kieltämättä myös allekirjoittanutkin on tästä aika innoissaan, koska onhan nyt ihan törkeen kauniin näköistä ulkona, kun on niin valkoista ja valoisaa! Sitä harmautta ei nimittäin olis kestäny enää sekuntiakaan, joten lumi – älähän nyt katoa mihinkään.

Edit // Kirjoitin tän postauksen jo viimeviikolla samaisena päivänä kun lumi satoi maahan, mutta olisihan se pitänyt arvata, että ei kannata nuolaista ennenkuin tipahtaa…

Untitled
Untitled
Untitled
Buuu, mä kun ehdin oikeasti jo innostua.

Ps. Tuli muuten ihan varmuuden vuoksi otettua jo jouluiset kuvat tuosta riiviöstä, koska ei todellakaan voi luottaa (ainakaan viime joulujen perusteella) siihen, että joulukuun 24. päivänä täällä näkisi sitä lunta maassa :-D

Share:

2 Comments

 1. marraskuu 3, 2017 / 10:36

  Ihanat kuvat ja voi miten suloinen hauva!

  • Jutta
   marraskuu 3, 2017 / 14:50

   Tää pikku herra on kyl aikamoinen sydänten sulattaja! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *