GIFT IDEAS FOR HER

Huomenta! Eihän ole jo liian aikaista puhua joulusta, eihän? Ajattelin tänä vuonna olla aikaisin liikenteessä ja koota vähän joululahjavinkkejä jo näin marraskuun puolella. Oon ite ollu joka joulu lahjaostoksien suhteen mattimyöhäinen, joten ajattelin tänä vuonna hieman skarpata tän suhteen. Täältä tulisi nyt ensalkuun vinkkejä naispuolisille, sillä samanlainen For him -vinkkikollaasi on vielä hitusen työn alla.

c930x658
Tällaisia poimintoja sain aikaiseksi muutamassa päivässä. Myönnettäköön, että ideointi lähti ihan puhtaasti liikkeelle siitä, mitä on tullut itse haaveiltua ja mistä tiedän myös monien mun läheisten tykkäävän. Jotkut näistä on myös kuoriutunut menneinä jouluina omista lahjapaketeista, enkä pistäisi ollenkaan pahakseni, jos tänäkin jouluna mun lahjapakettien sisällöstä löytyisi samoja juttuja. Näin vanhemmiten kun tulee keräiltyä juurikin astiastoja sekä muita tarpeellisia juttuja tulevaisuutta ja omille muuttoa ajattelen. Hoitotuotteista ja tarpeellisesta tilpehööristä puhumattakaan.

Jos haluaa mennä varman kautta, niin Lushin tuotteilla ei vaan voi mennä pieleen. Mä saatan itsekin poiketa siellä joululahjaostoksilla, koska tiedän niiden olevan mun lähipiirissä aika haluttua kamaa ja luultavasti joululahjana sellainen, mikä ilahduttaa niiden saajiaan kaikista eniten. Itsetehtyjen lahjakorttien tekemistä ei kannata myöskään unohtaa ja uskoisin niiden olevan ehkäpä niitä kaikista arvokkaimpia lahjoja. Hieronta, hemmottelupäivä, elämyslahja, yhteinen illallinen kivassa raflassa (tai ihan kotona), leffailta tai matka… You name it, taivas on vaan rajana niin kauan kuin mielikuvitus kantaa, mutta kannattaa tietysti muistaa näitä miettiessä itse sitä lahjan saajaa. Kosmetiikka- ja meikkituotteet on myös aika oiva valinta, sillä ne kelpais varmaan kenelle tahansa naispuoliselle (ainakin täällä tälle ruudun toisella puolella kököttävälle). Jos taas haluaa hieman hemmotella eikä joululahjabudjetti ole sieltä pienimmästä päästä, niin kukapa ei yllättyisi, jos paperien alta paljastuisi vaikkapa kauan himoittu laukku, kello, laadukkaat siveltimet, aktiivisuusranneke tai korttilompakko? Jep, tuskin kukaan.

Ps. Nythän on juuri käynnissä black friday puhumattakaan viikonlopun jälkeisestä cyber mondaysta, joten kannattaa muutenkin nyt katsella tarjouksia sillä silmällä ja jos ei muuten, niin ainakin näin lahjaostoksien merkeissä ;-)

Onkos siellä jo tullut mietittyä tämän joulun lahjahankintoja, vai onko tosiaan liian aikaista antaa ajatustakaan vielä näille?

Share:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *