GIFT IDEAS FOR HIM

Niinkuin mä lupailinkin, niin nyt täältä tulisi muutamat lahjavinkit myös noille miespuolisillekin sen aikaisemman tyttöjen vinkkikollaasin kaveriksi. Sainkin kasattua tän aika nopeasti, vaikka poikien lahjojen miettiminen ja ylipäätään ostaminen on hivenen haastavampaa tyttöihin verrattuna. Loppupeleissä sain ainakin omasta mielestä ihan näppärän näköisen kollaasin tehtyä, vaikka nyt näin ite sanonkin!

c930x675
Tämmöinen tästä siis tuli! Aika perus lahjaidiksiä kieltämättä, mutta täytyykös sen ollakaan mitään kamalan erikoista? Näiden lisäksi kannattaa myös katsella sillä silmällä netistä elämyslahjoja, sillä onhan yhteinen tekeminen mieluisaa, kun pääsee kokemaan jonkun (uuden) jutun yhdessä ja lyö varmasti monien kaksilahkeisten mielestä materian ihan 6-0. Ja onhan se myös tietysti näin naisen näkökulmasta ainakin parisuhteessa eläville parempi vaihtoehto, kun nuo tämänkin kollaasin alareunassa komeilevat kolmanneksi pyöriksi pitkäksikin aikaan pyörimään jäävät pleikkapelit. Olkaahan siis tarkkoina, mitä te teidän paremmille puoliskoille hommaattekaan, niin ei tarvitse myöhemmin tulla katuman päälle ;-)

Ja hei, jos teillä tulee mieleen muitakin lahjaidiksiä näiden lisäksi, niin kommentoikaa ihmeessä tuonne alas. Musta kun tuntuu, että tää on varmaan jokaisen (varsinkin parisuhteessa olevan) naispuolisen joka vuotinen kompastuskivi ja ikuinen päänvaiva.

Share:

2 Comments

 1. jennika
  marraskuu 30, 2017 / 19:11

  mä ajattelin ostaa poikaystävälle muiden peruslahjojen lisäksi herätysvalon! poikaystävä aina valittaa kun on niin vaikea herätä aamuisin ja on pari kertaa sivulauseessa maininnut kirkasvalolamput joten aattelin että vois olla mieluisa ja hyödyllinen lahja (myös itselle :-D

  • Jutta
   joulukuu 4, 2017 / 21:35

   Hei tuohan on ihan älyttömän passeli lahjaidis ja voisin jopa usuttaa sen myös omaankin toivelistaan! Sä oot sitäpaitsi hyvin ollu kuulolla, koska noinhan ne parhaimmat lahjat toiselle keksii, kun sitä toista vaan kuuntelee :-)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *