GOOGLEHAUT ✗ 19

Untitled
Sushibar + Wine. Tää on mun heikko kohta ja ihan heittämällä lemppari ravintola kautta aikojen. Sushihammasta alkaa yleensä vasta viikonloppuisin kolottamaan ja tsekkasinkin yksi sunnuntai sormet ristissä onko tosiaan kaikki kolme ravintolaa kiinni. Mä oon jotenkin aina kuvitellut, että sunnuntaisin ykskään kolmesta ravintolasta ei olisi auki, mutta olinkin väärässä. Tuli muuten yllättävä sunnuntaidinneri siis vietettyä tuossa taannoin.

Närästys. Mulla tuli äkkiseltään yksi ilta, tai pikemminkin yö, appelsiinimehulasin jälkeen ihan kamala olo. Ei pystynyt olla mitenkään päin ja maatessa varsinkin polttava tunne kurkussa vaan yltyi. Pistin tästä muutamat snäpit kavereille ja miltei heti tuli vastaukseksi etteikö mua vaan närästäisi. Googlesta eka närästyksen oireiden lukua (parempi muuten näin päin kuin että Googlettaisi pelkkiä oireita) ja päädyin lopulta itsekin närästykseen. Oli muuten elämäni ensimmäinen närästys ja toivottavasti myös viimeinen.

Kuin että pilkku. Jep, oli pakko tarkistaa Googlesta, kuinka tässä pilkutus oikein toimikaan. Äidinkieli kun ei tunnetusti ole mun vahvuus.

It traileri. Sain leffakutsun ja pitihän leffan traileri käydä katsastamassa etukäteen ennen myöntävää vastastausta. Jo trailerista sai vahvat Stranger Things vibat, joten oli ehdottomasti pakko päästä katsomaan (itseasiassa paljonkin hehkutusta saanut) It -leffa. Tykkäsin, ja meen ehdottomasti katsomaan toisenkin osan, jos sellainen vain tulee.

Vuorimiehenkatu Alepa. Eilisen Suomi sata ilotulitusesityksen yhteydessä unohdettiin kokonaan, mihin jätettiin siinä kiireessä auto. Oltiin jätetty auto ensimmäiseen hyvään rakoon mikä eteen sattuikaan ja kirjaimellisesti juostiin rakettien jo paukkuessa Tähtitornille. Onneks oltiin otettu kadun nimi ylös ja vieläpä pistetty sen kadun Alepa merkille, niin saatiin siitä kätevästi haettua Googlesta ensin tarkka sijainti autolle ja löydettiin lopulta navin avulla 15 minuutin seikkailun jälkeen (kevyehkön iltalenkin saattelemana) takaisin autolle.

Talletuskorko OP. Mun tilille ilmesty talletuskorkoa, mutta erityisen erikoista tästä tekee se, ettei mulla ole hajuakaan, mistä tää on peräisin. Eipä oikeestaan löytynyt Googlestakaan mitään selvää vastausta…

Terveystieto yo syksy 2017. Mulla tuli Facebookin feedissä paljon ryhmiin pistettyjä aloituksia siitä, kuinka tämän syksyn terveystiedon kirjoitukset oli kuulemma kaikkea muuta paitsi itse terveystietoa tai lukion kurssien sisältöä. Pakko kyllä sanoa, että oon erittäin tyytyväinen siihen, että mun kirjoitukset on onneksi jo takana päin. Olis nimittäin muutamat ärräpäät tullut multakin päästettyä suusta ton kokeen jälkeen.

Kajakki lasku rinteessä. Nyt en kuollaksenikaan muista mitä ohjelmaa katsottiin tyttöjen kanssa, mutta siinä kuitenkin laskettiin kilpaa rinteessä kajakeilla. Meno näytti sen verran hauskalta, että olis hauska päästä kokeilemaan sitä myös itsekin, mutta Googletteluista huolimatta ei löydetty yhtäkään paikkaa, missä tämä olisi edes mahdollista?

Alennuskoodi Asos. Näitä tulee Googleteltua kaikista eniten. Oli kyseessä sitten mikä tahansa nettiputiikki. Yleensä löytyy edes joku koodi mitä pääsee hyödyntämään, mutta nyt lähiaikoina kaikki koodit on kieltämättä ollut aika kiven alla!

Skyscanner. Mun ystävä muutti reilu puol vuotta sitten Prahaan ja puhelun yhteydessä tuli puheeksi, jos meikäläinen lähtisikin viettämään uutta vuotta Tsekkien maalle. Olihan sitä heti pakko ottaa selvää, minkälaisia lentoja sinne löytyisikään uudenvuoden lähettyvillä. Ei nimittäin kuulostais ollenkaan pahalta viettää uutta vuotta kerrankin jossain muualla, kun kotona ;-)

Mökit Himos. Vai sittenkin uusivuosi Himoksella? Sekään ei kuulostais yhtään pahalta. Musta vaan tuntuu, että mökkivaraukset on tehty aikapäiviä sitten ja jäljellä on enää vaan aika kehnoja vaihtoehtoja…

James Arthur – Naked lyrics. Tää tulee heittämällä toisena Googletuimmissa jutuissa, nimittäin biisien lyriikat. Edellämainittu biisi on ehdottomasti mun tän hetken lempparibiisi. Aivan ihana!

Fanola no yellow. Facebookin ryhmät ja niiden suosituksen… Melkein yhtä paha, kun samanlaisen tyylin omaavat bloggaajat ja muut somettajat. Luin tosi paljon suosituksia tästä kyseisestä shampoosta ja pistin sen itselleni aika nopeasti tilaukseen. Tein tilauksen muuten juuri oikeaan aikaan, koska tämä kyseinen tuote meni kuumille kiville ja myytiin erittäin nopeasti loppuun. Komppaan muita kyllä siinä, että tämä pesee Fudgen mennen tullen. Jäi kyllä ehdottomasti mun vakkarituotteeksi!

Eurojackpot tulokset. Vain tyhmä katsoo perjantain jälkeen, olisiko aiemmin pelatuilla riveillä napsahtanut mitään ja mä kuulun valitettavasti tähän (varmaan aika pieneen) osaa ihmisistä. Sitten kun se päivä koittaa, että jollain rivillä olisikin napsahtanut pääpotti… Tää ei oo kyllä mitenkään päin hyvä, mutta en pysty lopettamaan!

Litra desilitra millilitra. En tiedä onko tää ihan noloa myöntää, mutta mulla tuppaa välillä unohtumaan montako desilitraa sitä olikaan yksi litra tai paljonko yksi desilitra olikaan millilitroina… Tein siis aamupalaksi (köh, köh…) lettuja ja olin puolittamassa jo aiemmin Googlettamaani lettutaikinaa.

Horoskooppi. Varsinkin öisin sitä tulee luettua, mitä sitä sen päivän oma horoskooppi sanoo. Aika usein jopa ihan Iltalehdenkin sivuilla ollut pikku tekstipätkä on osunut oikeaan. Jopa pelottavankin lähelle oikeaa.

Apteekki aukioloajat. Havahduin yksi ilta siihen, että mulla ei ollutkaan enää yhtäkään minipilleri laattaa jäljellä ja tänään tulisi sellainen ottaa. Mitäpäs sitä muutakaan, kun Googlesta äkkiseltään tietoa, mihinkä asti sitä lähin apteekki olisikaan auki. Taisi muuten olla lauantai ja oman kylän apteekki oli ehtinyt mennä jo monta tuntia sitten kiinni ja niin oli myös naapuri kaupunkien liikkeetkin sulkenut just ovensa. Ei siinä muu sitten auttanut, kun lähteä kuskiksi kavereille, niin sai itse käytyä siinä samalla Yliopiston 24h apteekissa. Aikamoinen win-win situation kieltämättä.

Dr. Martens kokoluokitus. Mä oon jo pidemmän aikaa haaveillut maihareista ja sellaiset olisi ehdottomasti ostoslistalla ensi kesän festareita ajatellen! Oon niin vannoutunut netistä tilaaja eikä tietysti tätäkään voi käydä kivijalkakaupasta kokeilemassa, joten Googlailin hieman kokoluokitusta. Martensit on kuulemma hieman normaalia reilumpaa kokoa, joten kannattaa siis valita mahdollisesti puolta kokoa pienempi.

Check symboli. Ja sehän löytyi! ✓

Share:

3 Comments

 1. jennika
  joulukuu 9, 2017 / 20:03

  tää oli kiva postaus! näitä on aina niin hauska lukea :-)

 2. jennika
  joulukuu 9, 2017 / 20:04

  ps. jos tarviit jotain postausehdotuksia niin blogeissa pyörinyt ”katsaus vanhoihin instagram-kuviin” tai vertailu nykyisiin ois hauska jos instasta vanhempia kuvia löytyy :-)

  • Jutta
   joulukuu 10, 2017 / 02:47

   Oi vitsit tosi kiva kuulla, kiitos paljon sulle! :-) Ja hei toi olis ihan älyttömän kiva toteuttaa, jos en vaan olis deletoinu ahkeraan tahtiin mun Instagram julkaisuja… :-D Mun vanhin kuva ( hurjista 44 kuvasta) kun on vaan vuodelta 2014 ja siitä jo melkein heti seuraava 2015…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *