ILLALLINEN ETELÄSSÄ

Untitled
Untitled
Untitled
Ollaan niin kauan mitä muistan puhuttu mun ystävien kesken, että olis kiva välillä oikeasti tehdäkin jotain tavallisesta poikkeavaa ja päädyttiin monien samanlaisten keskusteluiden käyneenä laittaa vihdoinkin tikkua ristin eteen asian eteen viemiseksi. Päätettiin pienen sattuman kautta perjantain pikkutunneilla repästä sitten yhden näistä mun ystävän kanssa oikeen kunnolla ja lähteä ihan vaan illastamaan vanhaan kaupunkiin tuonne rapakon toiselle puolelle. Tää ei enää siinä vaiheessa kuulostanut yhtään sen hullummalta idealta, kun löydettiin meno-paluu matka vaivaisella 14 eurolla. Päästiin oikeestaan naapurimaahan edullisemmin, kun mitä Suomen sisällä maksaisi matkustaa ihan vaan toiseen kaupunkiin :-D

Kyseltiin hieman meidän Tallinnassa asuvilta tutuilta raflavinkkejä ja ylivoimasesti suurimmat suositukset sai Rataskaevu 16. Se olikin sitten niin suosittu mesta, ettei sinne noin vaan lampsittu ilman pöytävarausta syömään. Päädyttiin sieltä suoraan lähteä katsastamaan joskos 150 metrin päässä olevasta Pegasus -nimisestä ravintolasta löytyisi tilaa ja sinne me lopulta myös päädyttiin illastamaan.

Oli kyllä sen verran ihana päivä ja ilta, että jospa tällaisia spontaaneja juttuja alkaisi tekemään nyt paljon useammin! <3

Share:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *