JOULUTUNNELMIA

Untitled
Vaikkakin nyt on jo Tapaninpäivä niin ihan ensimmäiseksi oikein ihanaa joulua! <3

Meidän jouluaatto sujui perinteisissä merkeissä, eli aivan kuten aina ennenkin. Aamu lähti käyntiin tuttuun tapaan riisipuurolla, josta laittautumisen jälkeen lähdettiin jatkamaan iltapäivää mummin ruokapöytään jouluaterialle. Syötyämme mahat ehkä liiankin täyteen jouluruokaa poikettiin vielä toisen isovanhemman luona ennen kotiin pääsemistä. Kotona käytiin myöhemmin perinteikkäästi joulusaunassa ja tietysti avattiin myös muutamat paketit. Vaikkei lahjat enää olekaan se joulun kohokohta kuten ne lapsena oli, niin pakko kyllä myöntää, että tänä jouluna mun kääreistä kuoriutui erittäin mieluisia lahjoja. Sain nimittäin kauan havitteleman uuden kameran rungon ja objektiivin sekä lisää mun keräämiä astioita, kelpaa! Loppuilta menikin sitten erittäin nopeasti juustotarjottimen ja leffan merkeissä ennen nukkumaan menemistä.

Tällä hetkellä joululaulut (erityisesti Michael Bublé) on vaihtunut muihin biiseihin ja just saatiin itseasiassa myös syötyä ylijääneet jouluruuista pois, joten jos sitä huomenna sais syötyä jotain muutakin kun laatikoita ja kinkkua! Pakko muuten mainita, että oli ihan älyttömän ihanaa saada vihdoinkin muutaman mustan joulun jälkeen valkoinen joulu, *sydänsilmäemoji*. 

Ihanaa alkavaa työviikkoa!

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

Share:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *