PÄIVÄN PIKALOMA ETELÄSSÄ PUHELIMEN KAUTTA

Kuten jo ehdin viimeksi mainita niistä spontaaneista jutuista, niin päädyttiin vähän niinkuin maitojunalla takaisin Viron maalle.  Meidän opiskelijatutut päätti pitää kandin kirjoittamisesta omaa (mutta ennenkaikkea ansaittua) vapaata ja pyys meitä viettämään jonkinnäköistä iltaa Tallinnaan. Meillä molemmilla sattui olemaan eilinen ja tämä päivä vapaata, joten päädyttiin toistamiseen varaamaan koko matka ja yöpyminen alle 12 tuntia ennen lähtöä. Ei oo muuten mitään herkkua matkustaa tähän aikaa vuodesta tuota väliä vesiteitse, joten eiköhän nyt ainakin kaks Viron reissua viikon sisään riitä!

Untitled
1. Eipäs siinä mennytkään kuin kaksi kokonaista päivää, että löydettiin toistamiseen toisemme taas laivalta päämääränä Tallinna. Tällä kertaa yövyttiin siellä yksi yö ja me vuokrattiin ihan älyttömän ihana airbnb kämppä. Oli mun ihan ensimmäinen kerta, kun yövyin hotellin sijasta vuokratussa kämpässä ja tuun suosiolla jatkossakin tsekkaamaan nämä vuokrattavat kämpät ennen hotelleita!

2. Yllätys, ettei taaskaan säästytty pieneltä sähläämiseltä, kun on illallisesta kyse… Tällä kertaa oltiin päätetty etukäteen suuntaavamme F-hooneen, mutta siellä olikin jokin yksityistilaisuus ja päädyttiin tästä syystä viereiseen tehdasrakennuksessa sijaitsevaan Kivi Paber Käärid -ravintolaan. Mitä mä äsken tsekkasin, niin siellä nähtävästi onkin kauttaaltaan gluteeniton menu kera edullisten hintojen. Tai no ainakin näin Suomeen verrattuna. Mun lautaselta löytyi herkullinen ja riittoisa Creamy Salmon and Shrimp Risotto with a Touch of Lemongrass.

3. Suunnattiin vieläpä illallisen jälkeen jatkamaan iltaa Swissôtellin 30. kerrokseen Horisont Restaurant & Bar:n ja kattokaas noita maisemia, ihan älytön näky! Ei ollu siis yhtään hullummat maisemat meillä ja tonne on ehdottomasti pakko päästä uudemman kerran.

4. Ja meikäläinen päätyi taas jälleen kerran ottamaan tutun ja turvallisen sekä ihan mun suosikki drinkin: moscow mule, eli Moskovan muuli.


Share:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *