FLU KILLER

Heräsin melkein heti uudenvuoden rientojen jälkeen kurkku kipeenä sekä nenä ihan tukossa ja vielä (ainakin toistaiseksi) toipilaana ollaan. Vahva aloitus siis tälle vuodelle. Edelliset päivät oon ollut aikalailla veto pois ja viettänyt suurimman osan ajasta sängyn pohjalla joko töitä tehden tai nukkuen, mutta tänään kipaisin aamulla nopeasti kaupassa hakemassa vähän flunssan karkotetta. Mulla olis nimittäin lauantaina tiedossa pitkään suunnitteilla olleet reunion illanistujaiset vanhojen luokkalaisten kesken, enkä millään haluais jäädä niistä pois. Nyt siis mäkin pääsin kokeilemaan tätä jo kauan muiden keskuudessa hehkutettua inkivääriäshottia. Inkivääriä tulee käytettyä muutenkin tosi paljon ruoanlaitossa ja sitähän voisi itseasiassa alkaa lisäilemään myös vaikkapa smoothieihin, mutta tällä kertaa otettiin hieman järeämmät aseet käyttöön, jotta sitä sais vähän runsaamman annoksen kerralla.

Untitled

Tää on ehkäpä maailman helpoin resepti kautta aikojen, nimittäin tähän tulee vaan sitruunan mehua ja raastettua inkivääriä. Yhteen shottiin mahtuu kätevästi just yhden sitruunan mehut ja oman maun mukaan inkivääriä (more is more). Tätähän voi maustaa myös hieman hunajalla, jos kokee inkiväärin liian voimakkaaksi. Multa lähtee ainakin peukkua inkiväärishoteille, nimittäin vaikka tää ihan höpöpuheelta kuulostaakin, niin tän vaikutuksen huomaa heti!

Share:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *